ESET vs CONCURRENTIE


Sneller, beter, veiliger


De cijfers liegen niet


ESET wint het van de concurrentie zoals u kunt zien met onderstaande onafhankelijke testresultaten

ESET vergeleken met Symantec NortonESET vergeleken met McAfeeESET vergeleken met KasperskyESET vergeleken met BitdefenderESET vergeleken met F-Secure (KPN/Ziggo)ESET vergeleken met AvastESET vergeleken met SophosESET vergeleken met Trend MicroSuccesratiotabel in Virus Bulletin (VB) tests (%)

Let op: In de tabel zijn alleen de top 15 producten weergegeven die minstens 65 keer hebben deelgenomen aan de VB tests.


Virus Bulletin, een onafhankelijke testorganisatie, presenteerde in 1998 zijn eerste Virus Bulletin Award (VB100) en wordt tot op heden geprezen binnen de industrie. Het NOD32-antivirussysteem van ESET is de enige oplossing ter wereld die sinds 1998 nog nooit een enkele virus of worm heeft gemist in de Virus Bulletin tests en die het wereldrecord VB100 Awards heeft behaald. Al 18 opeenvolgende jaren heeft geen enkel ander internetbeveiligingsproduct de hoogste score behaald binnen deze test. In mei 2017 heeft ESET de 103e VB100 Award aan dit indrukwekkende rijtje toegevoegd.
Om een Virus Bulletin Award te behalen, moet een antivirusproduct alle huidige virussen detecteren zonder false-positives.

Bekijk hier de ESET virusscanners

DutchEnglish