Wat is de beste antivirus?

De voordelen van ESET antivirus

 • Legendarische nod32 Antivirus
 • Geavanceerde Privacy bescherming
 • Eenvoudig en betrouwbaar
 • Minimale systeembelasting
 • Gemakkelijk te installeren
 • De beste support

Het belangrijkste is de pro-actieve bescherming, dit voorkomt dat kwaadaardige software zich op de computer kan nestelen. De re-actieve bescherming is verantwoordelijk voor het verwijderen van kwaadaardige software als deze eenmaal op je computer aanwezig is. Deze functionaliteit komt eigenlijk op de tweede plaats. Want voorkomen is immers altijd beter dan genezen. ESET antivirus focust op beide aspecten om een optimale beveiligingskwaliteit te garanderen.

ESET: De ultieme oplossing voor internetbeveiliging

Als het gaat om internetbeveiliging, is er geen tekort aan keuzes. Van gratis antivirusprogramma’s tot geavanceerde beveiligingsoplossingen, er is voor elke behoefte een passende oplossing beschikbaar. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor al je beveiligingsbehoeften, is ESET een naam die je moet overwegen.

ESET, opgericht in 1992, is een Europese onderneming die bekend staat om haar uitstekende beveiligingsoplossingen voor consumenten en bedrijven. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, waaronder antivirus- en beveiligingssoftware voor desktops, laptops, servers en mobiele apparaten.

Wat maakt ESET zo uniek ten opzichte van andere beveiligingsbedrijven is de combinatie van krachtige technologieën en eenvoudige gebruikersinterface. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis van het ontwikkelen van innovatieve beveiligingsoplossingen en blijft zich ontwikkelen om op de hoogte te blijven van de nieuwste bedreigingen en aanvalsmethoden.

Een van de meest opvallende kenmerken van ESET is de hoge mate van detectie van malware en andere bedreigingen. Dankzij de uitgebreide database met bekende bedreigingen en de snelle reactietijden op nieuwe bedreigingen, kun je er zeker van zijn dat je apparaat beschermd is tegen de meest recente bedreigingen.

Naast uitstekende detectie, biedt ESET ook een breed scala aan extra functies die de beveiliging van je apparaat verbeteren. Van geavanceerde firewallbeveiliging tot anti-phishing en anti-spamfuncties, ESET biedt een compleet beveiligingspakket voor al je internetbehoeften.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor internetbeveiliging, dan is ESET de perfecte keuze. Of je nu op zoek bent naar beveiliging voor je persoonlijke apparaten of voor een geheel bedrijf, ESET biedt de middelen en technologieën die je nodig hebt om veilig te blijven online.

In conclusie, ESET is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een compleet en effectieve oplossing voor internetbeveiliging. Dankzij de combinatie van krachtige technologieë

Het doet dit met Real-time bescherming. Het scant continu de computer en alle internetverbindingen op mogelijke schadelijke bestanden. Om zo goed mogelijk te beschermen worden regelmatig de nieuwe virusdefinities gedownload. De beste antivirus scant bestanden op basis van vele verschillende kenmerken. ESET antivirus baseert de kwalificatie als virus op de volgende kenmerken: 

 • Detectie op basis van virusdefinities. 
 • Detectie op basis van veelvoorkomende kenmerken van virussen. 
 • Analyse van het gedrag van applicaties 
 • Online controle van bestandskenmerken 
 • Anti-rootkit en anti-exploit functiees die preventief schadelijke invloeden detecteren 
 • Detectie van veiligheidslekken. 

Bekijk ons aanbod!

Een goed antivirusprogramma kenmerkt zich vooral in de beschikbare beveiligingsfuncties. Hierin verschillen de gratis virusscanners dan ook van de (uitgebreide) beveiligingspakketten. Een gratis antivirusprogramma is dan ook veel beperkter dan een betaald pakket. Voor antivirusfabrikanten is een gratis virusscanner eigenlijk niets meer dan een ultiem reclamemiddel om de betaalde pakketten te promoten. Bij ESET antivirus is alleen een zeer volledige betaalde versie verkrijgbaar, welke precies doet wat je van een goede antivirus zou moeten. Dit betekent ook vele extra’s zoals de volgende: 

Vraag of opmerking?

 • Verwijdering van ransomware 
 • Beveiliging van online bankieren 
 • Alle smart devices in je netwerk beschermd, inclusief smartphones, tablets etc. 
 • Een veilige plaats om al je wachtwoorden te bewaren. 
 • Al je privé-content veilig door de encryptie van je mappen en USB devices. 

Interesse voor zakelijk gebruik?

Neem dan contact op.