Voordelen van ESET Antivirus

ESET antivirus is supermakkelijk te installeren. Na de aanschaf kan het direct worden gedownload van onze website. Hierna kan het met 1 druk op de knop op uw systeem worden geïnstalleerd. Er hoeven meestal niet eens instellingen te worden aangepast! 

Betrouwbare antivirus

ESET is ook nog een zeer betrouwbare antivirus die bescherming biedt tegen zelfs de meest recente malware, virussen, spyware en trojan horses. Verder herkent ESET ook actieve malware en kan het phishing detecteren. Dit alles, terwijl het ervoor zorgt zo min mogelijk onterecht bestanden als onveilig te markeren. 

Bekijk ons aanbod!

Binnen no time ingesteld

Als een antivirus niet gemakkelijk in gebruik is voor een reguliere gebruiker ( iemand met weinig tot gemiddelde PC kennis)  zal deze niet optimaal gebruikt kunnen worden en dus minder bescherming beiden. Hier is dan ook zorgvuldig naar gekeken. Om ervoor te zorgen dat ieder systeem optimaal wordt beschermd, doet ESET na het eenmalig instellen vervolgens automatisch zijn werk. 

Niet alleen aan de gebruiker met weinig computerkennis wordt gedacht bij ESET. Ook aan de ervaren ICT’ers is gedacht met geavanceerde instelling die geheel zelf te configureren zijn. Verder wordt ESET antivirus altijd automatisch geupdate, met minimale invloed op de prestaties van je systeem. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over de kwestie of je wel optimaal beschermd bent. 

Verwijdert bedreigingen direct

Een traditionele virusscanner scant letterlijk alleen de bestanden. ESET detecteert niet alleen de malware en virussen, maar maakt deze ook direct onschadelijk of verwijdert het virussen. 

Een antivirus is het fijnst als je eigenlijk niet doorhebt dat hij er is. Ook hier is door ESET aan gedacht! De antivirus van ESET heeft een minimale impact op de performance van je systeem. Je kunt dus rustig door met werken, films kijken, gamen of internetten. 

Vraag of opmerking?

Te ingewikkeld? We helpen u graag!

Is al het bovenstaande een beetje boven je pet? Wekker Automatisering biedt de beste support voor ESET antivirus. Er is een uitgebreide handleiding, en het support team is op verschillende manieren eenvoudig en snel te bereiken 

ESET kunt u direct downloaden en installeren.

Nederlandse helpdesk via telefoon, whatsapp, en email met ruime openingstijden.

ESET vertraagt uw PC het minst en is 5x winnaar test Ned. Consumentenbond!

ESET vs Concurrentie: klik hier om te vergelijken.

Interesse voor zakelijk gebruik?

Neem dan contact op.