De service van Wekker automatisering voor ESET antivirus

Een antivirus programma zoals ESET antivirus is niet voor iedereen per definitie gesneden koek. Bij Wekker automatisering zijn we ons daarvan bewust. We bieden dus de beste support op de pakketten van ESET antivirus. 

We zijn bijvoorbeeld 7 dagen per week telefonisch te bereiken op +31(0)26-379318. Ons team staat iedere dag klaar om te helpen met vragen of opmerkingen over onze producten. Vaak kunnen ze een probleem al aan de telefoon oplossen! 

Bekijk ons aanbod!

Verder zijn we uiteraard ook per mail goed bereikbaar op info@wekkerautomatisering.nl. We behandelen iedere supportvraag snel en deskundig. 

Op onze website is ook zeer veel informatie te vinden. Zo kunnen alle betaalinformatie en betaalmiddelen direct worden geraadpleegd. Ook is er direct een formulier in te vullen voor als je bijvoorbeeld je licentie kwijt bent. Tot slot is er een mogelijkheid om je emailadres ter communicatie op de site door te geven. 

Wil je op een simpele manier een supportvraag stellen? Ook dit kan bij ons op de site. We hebben een formulier waarmee u direct support kunt aanvragen op éen van onze artikelen. 

Vraag of opmerking?

Ben je benieuwd of er op dit moment veelvoorkomende problemen op je computer zitten? We kunnen geheel gratis een scan van uw computer maken. Deze controleert je computer op meer dan 700 verschillende aspecten. Zo worden computereigenschappen, besturingssysteem, hardware, stuurprogramma’s, software en processen gecontroleerd en worden op maat gemaakte adviezen over de beveiliging, capaciteit, updates, malware, enz. gegeven. 

Interesse voor zakelijk gebruik?

Neem dan contact op.